Дженифър Лопес е обсебена от „Барби“

Високата и фина конска опашка, или по-скоро Дженифър Лопес в калифорнийски стил, е небрежна и много „Барби“, както виждаме от трейлъра на дългоочаквания филм с участието на Марго Роби.

Прическата, намигваща към 60-те и „La Dolce Vita“, е избрана от звездата специално за кампанията на новата й марка шприц, наречен „Delola“. А снимките от кампанията неслучайно са заснети в Капри.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

Дженифър Лопес се потопи в света на „Барби“ преди всички останали

И определено не е сама. В социалните мрежи, ден след пускането на втория трейлър на филма, посветен на едноименната кукла, виждаме истински разкош от пастелни цветове.

Валентина Ферани изглежда също е била заразена от „Барби“ настроение и се е потопила в тенденцията, избирайки една от своите сладки визии, която е публикувала в Instagram.

Междувременно трендът, който Селена Гомес наложи с маникюра си, този път се завръща, толкова стилен, че дори най-обичаната блондинка на Америка би й завидяла. Точно така, това са същите тези нокти, дело на известната майсторска ръка на Том Бачик.

Ако пък и вие искате да се потопите в тенденцията, трябва да се спрете на пастелните тонове, за предпочитане бебешко синьо или розово, точно както би направила Барби. Това е начинът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дженифър Лопес и Бен Афлек по-влюбени от всякога