Дженифър Гарнър още не може да преживее Бен Афлек

Макар Дженифър Гарнър и Бен Афлек да обявиха своята раздяла преди две години и от месец разводът им вече да е факт, актрисата все още не е готова да продължи напред.

Близки до Гарнър споделя, че все още не се чувства готова да излиза по срещи след раздялата си, тъй като продължава да смята, че точно Афлек е “любовта на живота й”. “Тя определено не подскача от радост и не крещи “Аз съм необвързана!”, нито пък планира срещи. Тя все още казва, че Бен е бил любовта на живота й”, споделя източник пред сп. People. Според думите на източника актрисата все пак чувства облекчение след като е взела най-трудното решение в живота си и това изглежда дори се вижда във визията й. Дженифър изглежда просто зашеметяващо и успя да остави без дъх всички на премиерата на лентата с нейно участие Wakefield

Запознати обаче разкриват, че Афлек вече е обърнал нова страница в живота си и има нова жена до себе си. Все още не е ясно коя е новата му избраница, но вътрешен човек твърди, че връзката му не била “сериозна”.

Двойката се ожени през 2005 година, а малко след като отбеляза 10-годишнината си обявиха, че се развеждат. Като причина бе посочен проблемът на Бен с алкохола, а по-късно стана ясно, че той редовно изневерявал и с бавачката.

Година по-късно двамата бяха забелязани на почивка заедно, а Бен все още нарича Дженифър “съпругата ми”, като по това време двамата не бяха подали документи за развод. Миналата година двамата направиха опит да преодолеят проблемите си и да възобновят брачните си отношения, но се оказа, че разводът им е неизбежен и самата Гарнър подаде бракоразводните документи.

Снимки: Profimedia