Дженифър Анистън живее живота си без разкаяния

“Това, за което съм амбициозна, е да бъда щастлив, доволен от живота си човек, без разкаяния.”

Бихме казали, че това е голяма година за Дженифър Анистън, но почти всяка е такава за нея. Сред вълнуващите проекти, с които се занимава напоследък, са новият сезон на “The Morning Show”, “Murder Mystery 2”, работата като творчески директор във фирмата за хранителни добавки Vital Proteins, както и разбира се, дългоочаквания “Friends: The Reunion”.

За емоциите около всички тези проекти, за научените уроци и за времето, което си даде възможност за почивка по време на пандемията, Джен разказва в интервю за InStyle като новото лице на корицата.

След дългото време, прекарано у дома, Дженифър е решила да живее живота си без извинения и без разкаяния. Открива вдъхновението си от жени като Даян Кийтън, Опра, Глория Стайнъм – “жени, които живеят живота си истински, без извинения.”

Още една жена, която я вдъхновява? Джей Ло. В интервюто си Анистън споделя, че въпреки хилядите си появи на червения килим, тя все още не се чувства напълно комфортно пред камера. Затова и се възхищава на непринудената увереност, която Лопес излъчва на звездните събития: “Не мисля, че даже й се налага да се старае, за да го постигне, тя се събужда по този начин.”