Дженифър Анистън за любовта и слуховете

Актрисата призна, че все още не е спряла да търси своята половинка.

Преди всички погледи да се насочат към Метрополитън Дженифър Анистън насочи вниманието към новия сезон на “The Good Morning Show” в ново интервю. По време на участието си в PEOPLE (The TV Show!) тя адресира и всички онези слухове за връзката й с Дейвид Шуимър, зародили се след събирането на “Приятели”.

“Не можех да повярвам на това. Наистина ли? Това е моят брат! Но разбирам слуховете все пак, това само показва как всички се надяваме фантазиите и мечтите ни да бъдат истина”, споделя Дженифър.

Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър за малко не са били двойка и още акценти от завръщането на “Приятели”

Както тя и Дейвид разкриха по време на интервюто от “Приятели: Отново заедно”, тези фантазии на феновете им за малко не са станали реалност, защото привличане между двамата актьори наистина е имало. Но за съжаление, таймингът не е бил на тяхна страна.

Въпреки всичко обаче Джен продължава да бъде оптимист, когато става дума за любовта в живота й. На въпроса дали според нея са възможни връзките между знаменитости и хора извън развлекателния бизнес, тя отговаря: “Разбира се. Абсолютно, случвало се е. И дори малко се надявам на нещо подобно за себе си – някой извън самата индустрия. Ще бъде много хубаво.”

Към момента тя се фокусира върху работата и по-специално – върху новия си бранд за грижа за коса. Прочетете повече за него тук: Поглед в козметичната линия за грижа за коса на Дженифър Анистън