Дженифър Анистън вече не ревнува

Дженифър Анистън не е разстроена от новината, че Брад Пит и Чарлийз Терон имат връзка.

Актрисата отдавана е продължила с живота си и гледа напред, казват нейни приятели, цитирани в американските медии. Затова разкритието, че първият й съпруг и носителката на “Оскар” са влюбени не я е ударило под кръста.

За това допринася и работата й. Дженифър в момента е ентусиазирана покрай новия си телевизионен проект – сериал, в който главните действащи лица са водещи на сутрешен блок. Анистън участва в сериала, а освен това е и продуцент заедно с Рийз Уидърпсуун (42). Това ще бъде и завръщането на Дженифър в телевизионния ефир, тъй като след финала на “Приятели” през далечната 2004-а тя повече не е участвала в сериал.

Завръщането на Дженифър Анистън след развода

Така или иначе, Дженифър Анистън не гледа назад и не съжалява за това, че има два развода зад гърба си. Нейни приятели са категорични, че още когато е решила да се омъжи за Джъстин Теру, тя отдавна е била престанали да таи любов към Брад.

“Не гледам на браковете си като на провалени. За мен те бяха успешни, просто в даден момент избираш това да бъдеш щастлив, а се оказва, че в рамките на дадени отношения вече няма щастие”, каза Джен пред списание “Ел” наскоро.