Дженифър Анистън: “С Брад сме приятели”

Джен не иска да се омъжи отново, но не се е отказала от любовта.

Независимо колко години минават, любовта на Дженифър Анистън и Брад Пит продължава да е вдъхновение за всички ни, а феновете им все още се надяват, че двамата един ден ще се съберат отново.

Затова и когато миналата година двамата се появиха заедно на един екран за първи път от толкова отдавна, потребителите онлайн бяха разбираемо развълнувани.

Сега, в ново интервю съвместно с Лиса Кудроу и Кортни Кокс, Дженифър Анистън разкрива повече за участието си в проекта.

“Беше много забавно. С Брад сме близки, приятели сме. И си говорим, затова нямаше нищо странно тогава, освен за всички, които го гледаха и искаха или предположиха, че ще е странно”, споделя тя. “Забавлявахме се, а и беше за страхотна кауза.”

След брака си с Пит от 2000 до 2005 година, Дженифър Анистън се омъжи повторно за Джъстин Теру през 2015г., но се разделиха само две години по-късно. И с двамата си бивши актрисата продължава да поддържа приятелски отношения, но все още не се отказала от търсенето на любовта.

Джъстин Теру отговори на слуховете за раздялата с Дженифър Анистън

Въпреки това в интервюто тя споделя, че не би се омъжила отново. “Искам да открия фантастичен партньор, с който да живея приятен живот и да се забавляваме заедно, на това се надявам. Но няма нужда да бъде написано на камък или в легални документи”, разкрива Анистън.

Междувременно страни от онлайн срещите и иска повече от традиционната любов. “Ще си остана с нормалните срещи. Някой да те покани на среща, това е начинът, по който предпочитам нещата.”

5+2 задължителни елемента в капсулния гардероб на Дженифър Анистън