Дженифър Анистън постави на място жълтите медии

Дженифър Анистън за първи път отвърна на удара на жълтите медии, които пишат по няколко пъти в годината, че е бременна.

Актрисата не издържа и написа дълго есе за Huffington Post, тъй като няма профили в социалните медии, опровергавайки всички слухове по свой адрес. В него тя описа огорчението си от това, че медиите непрекъснато пускат лъжи по нейн адрес и навлизат в личното й пространство.

“През последния месец видях как стойността на една жена се определя единствено от това дали има мъж до себе си и дали е майка. Само че ние можем да сме завършени и стойностни хора, без да имаме приятел, без да имаме дете. Не е нужно да сме омъжени или майки, за да сме някой. Всеки човек има различна представа за happy end“, категорична е Анистън.

“Нека да започна с това, че опровергаването на клюките по мой адрес е нещо, което никога не съм правила. Аз не обичам да хабя енергията си, за да се справям с лъжите, но искам да взема участие в един по-голям разговор. Аз не си падам по социалните медии и затова реших да изложа мислите си тук, в писмена форма. За протокола – не съм бременна, а просто ми дойде до гуша. Омръзна ми с това ежедневно порицаване на тялото ми, което се случва всеки ден под прикритието на “журналистика”, обяснява актрисата и продължава:

“Всеки ден аз и съпругът ми сме тормозени от десетки агресивни фотографи, които стоят пред дома ни и са готови на шокиращи неща, за да получат каквото искат, дори причинявайки неудобства на пешеходците, които минават в близост. Този безумен ритуал на таблоидите ме кара да се чувствам контролирана, което е абсурдно и смущаващо”.

“Да, аз може и да стана майка някой ден, но ако го направя, ще бъда първата, която ще ви каже. Но аз не съм в болезнено преследване на майчинството, защото се чувствам непълноценна по някакъв начин”, емоционално завършва актрисата.

Снимки: Profimedia