Дженифър запознала Крис Мартин с родителите си

Отношенията между Дженифър Лоурънс и Крис Мартин изглежда стават още по-сериозни!

Актрисата е поканила майка си Карън на гости в къщата си в Лос Анджелис, където я е запознала с фронтмена на Coldplay. Двамата са решили да прекарат празниците заедно и Дженифър искала да представи Крис на семейството си преди това. 
Интересното е, че информацията е потвърдена от бабата на актрисата Каролин Кох пред вестник The Sun. “Майката на Дженифър замина за Ел Ей, за да се срещне с Крис. Ще трябва да добавим още един стол на масата за коледната ни вечеря,” споделя гордата баба. 
Преди малко повече от седмица Дженифър и Крис бяха забелязани заедно на концерт на Kings of Leon, където не се притеснявали да демонстрират чувствата си, прегръщали се и се целували през цялото време. Актрисата пък все повече била забелязвана в къщата на певеца в Малибу. Двамата обаче все още успяват да се измъкнат от папараците.
Наскоро медиите зад Океана съобщиха, че Мартин си е купил нова къща в Ел Ей, в съседство с бившата си Гуинет Полтроу, за да може да бъде по-близо до децата им Епъл и Моузес. Не е ясно обаче дали Крис ги е представил на новата си приятелка. 
Снимки: Profimedia