Дженифър Лоурънс си правила порно снимките за кеф на гаджето

Дженифър Лорънс най-накрая наруши мълчанието и за първи път говори за голите снимки, които бяха хакнати от телефона й.

24-годишната носителка на “Оскар” проговори пред списание Vanity Fair, чиято корица краси за месец ноември. На нея тя е гола до кръста и позира в басейн, прикрита само от водата.

Тя обясни, че се е снимала гола за бившия си приятел. Двамата са имали връзка от разстояние и Лоурънс му изпращала еротичните си селфита, за да му помогне да се задоволи.

Младата звезда признава и че е абсолютно отвратена от хората, откраднали и публикували интимните кадри от телефона й.

“Само защото съм публична личност, само защото съм актриса, не означава, че съм искала това. Това е моето тяло и трябва да бъде мой избор и фактът, че не е, е абсолютно отвратителен. Не мога да повярвам, че изобщо живеем в такъв свят. Това не е скандал. Това е сексуално престъпление. Това е сексуалнo посегателство. Това е отвратително“, категорична е актрисата.

И продължава: “Законът трябва да се промени и ние трябва да се променим. Ето защо тези сайтове са отговорни. Само фактът, че някой може да бъде сексуално експлоатиран и потъпкан, и първата мисъл, която му идва на умa на друг, е да спечели от това. Това не мога да го проумея. Просто не мога да си представя, че няма грам човечност в тези хора. Не мога да си представя да съм толкова егоистична и равнодушна и празна отвътре”, възмутена е Дженифър.

Разгневената актриса признава, че всеки път, когато се е опитвала да говори за този случай, тя се е ядосвала или е започвала да плаче. “Започнах да пиша извинение, но аз нямам за какво да се извинявам. Имах една любяща, здрава, силна връзка в продължение на четири години. Беше от дълго разстояние и или приятелят ми трябваше да гледа порно, или да гледа мен”.