Дженифър Лоурънс е най-желаната жена за 2013

Най-големият мъжки сайт Askmen запита читателите си кои ще са най-горещите звезди на 2013 г.

Тази класация обаче не е поредният списък за “най-секси/ най-съблазнителни” жени, тъй като читателите е трябвало да базират избора си на други фактори, освен физическата красота. Ето защо класацията е доста изненадваща, включвайки в себе си олимпийски състезателки редом до модели, актриси и певици.

И победителката е… Дженифър Лоурънс!

Звездата от Игрите на глада скача с цели 46 позиции напред от миналата година, приземявайки се на първото място. 22-годишната звезда стана световно известна с изпълнението си на Катнис Евърдийн в адаптацията на бестселъра, чиято втора част се снима в момента. В същото време по екраните в момента е филмът и Silver Linings Playbook, в който си партнира с Брадли Купър. Филмът е сред претендентите за Оскар и нищо чудно – според Rolling Stone Дженифър е най-талантливата млада актриса в Америка!

На второ място читателите класират Мила Кунис. Украинската красавица имаше доста силна година, завъртя главата на Аштън Кътчър и продължава да владее мъжките сърца. Списание Esquire я обяви за най-секси жената на планетата, а Christian Dior я избраха за лице на пролетната колекция… Ненужно е да казваме, че само с един поглед всеки може да се съгласи, че Мила определено заслужава мястото си. 

В челната десетка откриваме барбадоската фурия Риана, друга млада надежда на Холивуд – Ема Стоун (тази година я гледахме в Невероятният Спайдърмен, а преди това нашумя с ролята си в Лесна, а?), ангелът на Victoria’s Secret – сексапилната Миранда Кер и звездата от Здрач – Кристен Стюърт.

Звездата от Клюкарката Блейк Лайвли, която тази година участва във филма Диваци и имаше честта да си партнира със Салма Хайек и Джон Траволта, сключи брак с Раян Рейнолдс и стана рекламно лице на парфюма на Gucci, е под номер 13, а Кейт Мидълтън е на 25-о място, според читателите на Askmen.

Други интересни имена в класацията са Ема Уотсън (29), Бионсе (32), Скарлет Йохансон (45), Ан Хатауей (47), Натали Портман (48), Кийра Найтли (52). На последно място в класацията е новото момиче на Бонд Беренис Марло, което не учудва никой, защото френската актриса до преди месец не беше известна никому, но вратите на славата тепърва се отварят пред нея.

Снимки: Profimedia