Дженифър Лорънс се напила при първия секс

Чаровната Дженифър Лорънс разкри, че е била толкова притеснена по време на секс сцените в нов филм, че се напила.

Актрисата е известна със своята непохватност, която буди симпатия у феновете й, и именно затова решила да пийне едно-две питиета преди горещите сцени в Passengers. “Преди няколко седмици заснех първата си секс сцена с Крис Прат по време на снимките на филма Passengers. Беше наистина странно, а на всичкото отгоре аз бях пияна. Това направи нещата още по-зле, защото като се прибрах у дома, дори не знаех какво съм направила”, разкрива Лорънс.

Тя разкри, че й било доста неудобно да снима горещи сцени с Прат, тъй като той е не само женен, но и неговата съпруга е тяхната колежка Ана Фарис. “За първи път целунах женен мъж и изпитвах вина, въпреки че беше за филма. Знам, че това е работата ми, но ме свиваше стомаха след това. Обадих се на майка ми просто, за да ми каже, че всичко е наред”, обяснява блондинката.

Актрисата има право да се чувства неловко. След снимките на лентата, веднага се появиха и слухове, че между двамата има нещо повече от колегиални отношения. Неговата съпруга обаче веднага разсея съмненията, като ги обяви за „неоснователни”.

Снимки: Profimedia


Дейвид Бекъм е най-сексапилният мъж на планетата
Известни, секси и непорочни
Made in Brazil: Най-горещите мъже модели