Дженифър Анистън забранила телефоните на сватбата

Дженифър Анистън и Джъстин Теру забранили на гостите си да носят мобилни телефони по време на сватбата им.

Макар да знаели, че отиват на рождения ден на Теру, присъстващите не се усъмнили в заръката на своите домакини. Това издаде скандалният радио водещ Хауърд Стърн, който бил единственият знаещ за голямото събитие. Той обаче не се притесни да разкаже някои подробности около тържеството.

Той разказа, че е трябвало да произнесе реч пред гостите, по време на която не пропуснал да похвали Джъстин като човек и заявил, че Джен заслужава именно него. Като водещ на събитието се представил Джими Кимeл.

“Джими се справи прекрасно. Честно казано не вярвах, че ще успее да си свърши работата толкова добре. Причината е, че той още е в депресия заради убития в Африка лъв. Даже Елън Дидженеръс ми се скара, че продължавам да го подигравам как се разплака в шоуто си”, споделя Стърн пред сп. People и допълва, че медения месец е бил планиран доста по-рано.

Сред гостите били още Елън Дедженерис и половинката й Порша Де Роси, Орландо Блум, Уитни Къмингс, Емили Блънт и Джон Красински, а специално за младоженците е пяла самата Сиа.

Снимки: Profimedia

Семейство Теру избраха Бора-Бора за медения си месец
Изненада! Дженифър Анистън и Джъстин Теру се ожениха
Холивудският романс на Дженифър Анистън