Дженифър Анистън в гола фотосесия с чужд мъж

Дженифър Анистън ни изненада с голи кадри за сп. Allure.

И не само това. Актрисата е в прегръдките на гол до кръста мъж, който не е нейният собствен – Джъстин Теру.

Само че известният актьор и годеник на Джен трябва да е спокоен, тъй като тя е в обятията на коафьора си и най-добър приятел Крис Макмилън. А както знаем, жените имат най-голямо доверие на фризьора си.

В януарския брой на списанието, Анистън говори за любовта, майчинството и за своя годеник.

“Не ми харесва напрежението, което хората стоварват върху жени като мен, изкарвайки ги провал в живота. Не смятам, че това е честно. Може и да нямаш дете, излязло от вагината ти, но това не означава, че не се грижиш като майка за животни, приятели, други деца”, споделя блондинката.

И продължава: “О, Боже, толкова болезнени неща се говорят за мен. Обвиняват ме, че съм избрала кариерата пред майчинството, че съм себична и егоистична, ориентирана към славата. Имам много приятели, които са решили да нямат деца или не могат да имат или опитват отчаяно да станат родители. Има различни причини хората да нямат деца в живота си и никой няма право да предполага. Грубо е, обидно и арогантно. Дори гърлото ме стяга, когато говоря по тази тема”, допълва още актрисата.

Относно годеника си Джъстин Теру, Джен споделя: “Толкова съм горда с него. Толкова много се забавляваме заедно… Беше приятно да се науча как да се откажа да контролирам и да накарам някого наистина да му пука за мен. Това е просто прекрасно”.