Дженифър Анистън: Да, бременна съм

Дженифър Анистън разкри, че е бременна с първото си дете.

Тя обаче най-вероятно ще го отгледа сама, тъй като била разделена с бащата – нейният колега Джъстин Теру.

Да, вече не сме заедно с Джъстин. И да – бременна съм!Бащата е Джъстин, разбира се, но както изглежда ще отгледам детето сама“, заявява актрисата пред сп. ОК. Сензационната новина идва точно когато актрисата най-после изглеждаше на крачка от олтара. Джен, която вече прехвърли 40-те, така и не се омъжи повторно и не роди деца след развода си с Брад Пит.

Дженифър и Джъстин обаче бяха засечени заедно да отиват на парти в дома на тяхната колежка Емили Блънт. Джен и Джъстин изглеждали много щастливи заедно. Двамата се усмихвали и видимо нямали проблеми.

Анистън и Теру бяха заедно в продължение на 2 години. В последните месеци имаше непражение между тях, като на няколко пъти отменяха датата на сватбата. Накрая Джен каза, че се разделили, но не посочи причина.

Според клюката 42-годишният актьор, сценарист и режисьор кръшкал на Анистън с по-млади колежки. Според запознати, от края на ноември Дженифър се е преместила да живее при баща си – актьора Джон Анистън.

Каквато и да е истината за отношенията им,

сигурни сме, че милионите фенове на Джен ще са в еуфория от новината за бременността. А и за актрисата това вероятно е последен шанс да има свои биологични деца. Подрепяте ли решението й да роди детето си като самотна майка?

Снимки: Profimedia