Джъстин Тимбърлейк се извини на Бритни Спиърс и на Джанет Джаксън

Вдъхновен от филма за живота на Бритни Спиърс, Джъстин Тимбърлейк й се извини публично.

Трудно се забравя връзка на двама от най-известните поп изпълнители, особено когато тя е била изпълнена със скандали и драма, какъвто бе случаят с Джъстин и Бритни. До днес медиите не спират да ги асоциират един с друг, а начинът, по който се разделиха продължава да се връща в центъра на вниманието.

Това се случи и във филма за живота на Спиърс, който през последните две седмици взриви мрежата. В него се набляга на факта, че макар и Бритни да бе еднакво известна като Джъстин, ако не и повече, нейната страна на историята с раздялата им почти не бе търсена.

За това, както и за много други неща, й се извини Джъстин Тимбърлейк вчера в дълга публикация в Instagram.

В нея той призна, че индустрията продължава да е доминирана от мъжете и тогава той се е възползвал от този факт, за което съжалява днес.

Изявлението му бе адресирано и към Джанет Джаксън, с която той изпълняваше на Суперкупата през 2004 година, когато модният гаф на певицата се превърна в най-горещата тема за обсъждане.

Междувременно, ден преди съобщението на Джъстин, Бритни Спиърс отново се изправи пред съда, в опит да се освободи от контрола на баща си, но за съжаление, и това дело свърши с неуспех за нея. Все пак екипът от адвокатите й съумя да договори 50% разпределение на правата над личния и професионалния живот на Бритни – вече контролът ще се разделя между баща й и финансовата компания Bessemer Trust.