Джъстин Бийбър страда от две тежки заболявания

През последните години Джъстин Бийбър се е борил със сериозни здравословни проблеми сега тепърва започва да се възстановява.

“Докато много хора спекулираха, че Джъстин Бийбър се дрогира и изглежда ужасно заради това, не знаехте, че наскоро бях диагностициран с лаймска болест”.

Така Джъстин започна публикацията си, с която сподели повече за проблема си. Допълва, че болестта му се отразила още по-тежко, поради това, че страда още от хронична мононуклеоза. В резултат е засегнато цялостното му здраве, начина, по който се чувства и изглежда, и дори функционирането на мозъка му.

Това е направило последните няколко години още по-трудни за него, след като той поначало се борил с депресия.

Джъстин Бийбър обещава, че скоро ще разкаже повече за предизвикателствата, пред които се е изправил през последните години, в серия от документални видеа в Youtube.

Въпреки това някои от потребителите в социалните медии не му повярваха и започнаха да го осмиват онлайн.

Веднага след това съпругата му, Хейли Болдуин го защити. “Да се смееш и да омаловажаваш болест, за която не знаеш абсолютно нищо, не е начинът. Моля ви проучете повече и чуйте историите на хората, които се борят с болестта от години”, написа моделът в публикация.

Наистина лаймската болест може да бъде много опасна, особено ако не е открита навреме. Тя се причинява от бактерии, които се разпространяват по кърлежите. Най-често срещаните симптоми са умора, главоболие, раздразнение по кожата, но ако не се лекува, заболяването може да прерасне и дори да застраши живота на боледуващия.

Джъстин Бийбър за наркотиците, мимолетните връзки и търсенето на себе си

Джъстин Бийбър за провала на предишните си връзки