Джъстин Бийбър: Станах много циничен

Момчето, което израсна през очите на камерите и милионите погледи вперени в себе си, днес вече е мъж, който иска да избяга от образа на музикален продукт.

Направил сериозната крачка към музиката, която иска да прави и за в бъдеще, Джъстин Бийбър доказва непрестанно защо заслужава да е на върха.

Чувствахте ли, че е дошло време да направите промени в живота си?
Иска ми се хората да разберат, че когато имаш толкова неща на главата си и постоянно те гледат под лупа е доста трудно. Станах много циничен, исках да правя, каквото си искам, да не слушам никого. Беше труден период за мен, бунтувах се срещу всичко и всеки. Започнах да правя много грешки. Обаче ми се струва, че поначало 19-20 години е възраст, в която е закономерно да правиш грешки. Лошото в моя случай е, че мен постоянно ме следват камери.

Какво промени начина ви на мислене?
През последната година размишлявах доста. Излизах с готини, стойностни хора, които бяха много по-различни от досегашната ми среда. Успях да избягам от образа на човека, който се стремях да бъда като по-млад. Сега мога да оценя приятели, които не се страхуват да ми кажат истината в очите.

Мислите ли, че хората са имали твърде високи очаквания към вас?
Не зная, не съм сигурен. Мисля, че няма перфектни хора, и всеки трябва да разбере това. Когато водиш живот на звезда и трябва да правиш всички неща, които съпътстват славата, няма как да не допускаш грешки. Иначе винаги има добри и лоши моменти.

Цялото интервю на изпълнителя можете да прочетете в новия брой на списание ОК!.