Джъстин Бийбър минава през труден период

Джъстин Бийбър публикува снимка в инстаграм с текст, който разкри през какво преминава. Звездата се обърна към феновете си за подкрепа.

Певецът е искрен със своите почитатели за предизвикателствата, през които преминава. Този път Бийбър разказа в пост в Инстаграм за трудностите, които изпитва в момента.

В описанието под снимката казва, че се чувства странно, и че е откъснат от света. Допълни, че не се притеснява, защото винаги успява да се върне по правилния път, но е искал да сподели с последователите си. Надява се, че това може да помогне на някой друг в подобна ситуация да разбере, че не е сам.

Джъстин Бийбър за наркотиците, мимолетните връзки и търсенето на себе си

Джъстин е една от звездите, кото често изразяват вярата си, и така направи и този път. В публикацията той поиска феновете му да се молят с него, защото смята, че това истински ще му помогне по “най-човешките му проблеми”, пред които се изправя сега.

Потвърдено е, че от февруари насам певецът се бори с депресия. Източници разказват, че споделянето по повода е било трудно за него, но му е помогнало. Това е бил неговият начин да бъде себе си и да се изправи срещу проблемите си със споделянето.

Джъстин Бийбър: Бракът не е лесна работа