Джъстин Бийбър изтри профила си в Instagram заради Селена

Джъстин Бийбър изтри профила си в социалната мрежа Instagram след скандал с бившата му приятелка Селена Гомес.

Причината за това е новата приятелка на изпълнителя. Джъстин започна връзка с по-малката дъщеря на Лайнъл Ричи – София. Двамата афишираха отношенията си миналата седмица, когато се появиха заедно на екскурзия в Япония. Това обаче предизвика вълна от критики от страна на феновете на Бийбър. Той се ядоса на почитателите си и дори заплаши, че ще ограничи профила си в Instagram, така че те да не могат да виждат снимките му.

Към критиките на феновете обаче изненадващо се присъедини Селена Гомес, с която имаха бурна връзка с много раздели и събирания. “Ако не можеш да се справиш с омразата, тогава спри да публикуваш снимки с приятелката си – това трябва да е нещо специално, само между вас двамата. Не си го изкарвай на феновете си – те те обичат и те подкрепяха преди всеки друг”, написа тя под снимка на Джъстин и София. Този съвет очевидно засегна изпълнителя, който обвини Гомес, че e била с него единствено за да трупа известност.

Селена не му остана длъжна и му отвърна подобаващо. “Забавно е как този, който е изневерявал редица пъти, сочи с пръст онзи, който прощавал и е бил подкрепящ и любящ – нищо чудно, че феновете са ядосани. Tъжно”. Скандалът стана още по-грозен, след като Бийбър отвърна на удара, обвинявайки я в афера: “Аз съм изневерявал… о, забравих за теб и Зейн”. Минути по-късно той изтри профила си в социалната мрежа.