Джъстин Бийбър е „уплашен до смърт“ от съдия Джуди

Съдия Джуди споделя, че бившият й съсед Джъстин Бийбър се е „уплашил до смърт“ от нея и е взел мерки, за да избегне евентуални срещи в техния комплекс. Телевизионната звезда и бивш прокурор, с пълно име Джуди Шейндлин, сподели в интервю, че някои от предишните й коментари за поп звездата го карат да се страхува от нея.

„Той се страхува до смърт от мен“, разказа тя. „Имаше период от време, преди да порасне, когато беше глупав и правеше глупави неща. Трябва да съм казала нещо за това и тогава разбрах, че той плаща на хора, за да го уведомяват, когато съм там, идвам и си отивам, за да не се налага да се сблъсква с мен“, добавя съдия Джуди.

Глупавото поведение, което бившият прокурор споменава, изглежда е арестът на Бийбър през 2014 г. за шофиране в нетрезво състояние на 19-годишна възраст. Преди този арест изпълнителят на „Baby“ многократно се е сблъсквал със закона, включително по обвинения, свързани с вандализъм и нападение над шофьор на лимузина. В годината на ареста му, съдия Джуди отправи строги думи за поп сензацията.

„Да бъдеш знаменитост е дарба. Можеш или да се отнасяш към това с уважение, или да се направиш на глупак, а той върши много добра работа като създава глупак от себе си“, споделя тогава Джуди пред CBS News.

„И мисля, че е тъжно. Никой няма да си спомни, че той е бил успешен певец, но ще си спомнят едно младо дете, което е имало шанса да има всичко и което пропуска възможността си, защото се държи като глупак“, изразява мнението си по онова време строгата дама.

Джъстин Бийбър говори активно за борбата си с пристрастяването през годините

Певецът, който сега е на 28 години, коментира активно миналата си борба с пристрастяването и трезвеността след това. Неговата документална поредица „Seasons“ в YouTube от 2020 г. документира голяма част от сътреснията, както и битката  му с болестта лупус.

„Ангажиран съм да ставам по-добър и да правя всичко, което трябва да направя, независимо дали е неудобно или не, защото знам, че в крайна сметка не е само за мен“, споделя Джъстин.

„Това, че съм най-добрата версия на себе си ще ми помогне да бъда най-добрият съпруг, най-добрият баща, най-добрият приятел, който мога да бъда“, финализира изкаването си певецът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хейли и Джъстин Бийбър се сдобиха с нов член на семейството