Джъстин Теру наруши мълчанието след сватбата

Истинска вихрушка бяха последните седмици за Джъстин Теру – тайна сватба с Дженифър Анистън, меден месец в Бора-Бора и снимки на нов филм в Лос Анджелис.

Но сега, когато най-накрая Теру има свободен миг, той наруши мълчанието относно сватбата с Анистън. “Много съм щастлив“, каза той пред списание People. Въпреки че са заедно от доста години, актьорът добави: “Чувствам се по-различно.”
В момента Джъстин снима сериал за HBO в Остин, Тексас. Той разкри, че с екипа на продукцията “вдигнахме голяма наздравица, така че беше страхотно”. “Хубаво е да можеш да погледнеш надолу и да видиш ново бижу на пръста си“, продължава Теру.
Самата Анистън пък заяви след сватбата: “Толкова съм щастлива, че се оженихме! Двамата се обичаме и разбираме и вече 3 години Джъстин ме прави щастлива, но след брака аз съм най-щастливата жена на Земята! Сякаш летя и не искам това да свършва!
Джъстин знаеше, че тя е Единствената от самото начало. Той беше поласкан до дъното на душата си, когато за първи път започнаха да излизат. Те се влюбиха много бързо“, пък разкри техен приближен.
Снимки: Profimedia

Вижте още:

Семейство Теру избраха Бора-Бора за медения си месец
Изненада! Дженифър Анистън и Джъстин Теру се ожениха
Холивудският романс на Дженифър Анистън