Джъстин Бийбър посрещна 2016 в прегръдките на Хейли Болдуин

Поп певецът Джъстин Бийбър и дъщерята на актьора Стивън Болдуин, Хейли, отново разпалиха слуховете за романс, след като посрещнаха заедно 2016-та година.

Двамата са на почивка на остров Ангуила, в компанията на семейството на Джъстин. И макар през 2015 г. канадският изпълнител и моделът да отричаха многократно, че между тях има нещо, последните им постове в социалните мрежи подействаха като доказателство за таблоидите зад Океана, които веднага излязоха със заглавия, че връзката им вече е официална. 

На две от снимките, които Болдуин публикува от почивката, двамата с Бийбър са прегърнати, като с единия кадър моделът честити Новата година на феновете си в Instagram. Подобни снимки се появиха и в профила на певеца, заедно с още няколко кадъра от плажните им приключения. 
Хейли е поредният модел, с които Джъстин е свързван след раздялата му със Селена Гомес, като слуховете за романс между него и Кендал Дженър така и не бяха потвърдени. В последните седмици Бийбър озадачи феновете си, след като публикува няколко снимки със Селена, което за пореден път доказа, че певецът съжалява за раздялата си с Гомес.