Какво се случва между Джак Харлоу и Дуа Липа?

Джак Харлоу, който написа и кръсти песен на Дуа Липа, може би все пак се добра до възможността да излиза с мечтаното момиче. Page Six съобщава, че двамата са се срещнали лично в Лос Анджелис на 3 декември и от този момент са в „постоянна комуникация“. Изданието описва суперзвездата като „поразена“ от 24-годишния рапър.

Харлоу най-сетне успя! „Той бе много заинтригуван от нея и искаше силно нещата да се получат“, сподели източник близък до певеца, добавяйки: „Джак ще даде всичко от себе си, понеже винаги й е бил фен.“

Джак Харлоу и Дуа Липа на Variety’s Hitmakers Brunch 2022

Той вече е изминал не малко разстояние за красавицата, като множество информатори споделят, че той е „отлетял до Ню Йорк, за да се срещне с нея след представянето й на Z100 Jingle Ball в петък“. В събота пък звездите са били забелязани да влизат заедно през частен вход за обяд в Meatpacking District.

Припомняме ви, че Дуа Липа е необвързана през последната година, след като преди това се срещаше с Ануар Хадид две години. Що се отнася до Харлоу, той проведе разговод с певицата през май чрез FaceTime, за да получи нейното позволение да кръсти песента си на нейно име.

„Исках да получа нейната благословия, така че се свързахме по FaceTime и я пуснах за нея“, сподели звездата. „Не исках тя да бъде заслепена от това, да се почувства изплашена или нещо подобно. Ако беше казала: „Мразя я. Не искам да излиза, нямаше да е факт.““, добави още Джак Харлоу.

Е, каквото и да се случва между двете звезди, силно се надяваме романсът между тях съвсем скоро да е факт.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дуа Липа получи почетно албанско гражданство

Hero Slider