Джак Харлоу е на върха на кариерата си и не мисли да спира

Не е изненада, че Джак Харлоу е на върха на кариерата си. След издаването на най-новия му студиен албум Come Home the Kids Miss You, отива на турне, след това заснема филм, а сега е водещ и музикален гост в Saturday Night Live.

Въпреки тези постижения в кариерата си, 24-годишният рапър е включен и в изданието на People за най-сексапилния жив мъж като част от портфолиото на “Мъже на годината” на изданието.

„Заснехме видеоклипа на „Churchill Downs“ и енергията беше просто безпрецедентна“, казва той за видеото, заснето в Кентъки Дерби, което включва Дрейк. „Харесва ми да създавам магия там, откъдето съм.“

Харлоу често говори за родния си град Луисвил, Кентъки и заявява, че града му е „мисия, която е по-голяма“ от него.

„Знам, че има дете в града със слушалки, което слиза от автобуса, прибира се от училище – слуша музиката ми, гледа интервютата ми, чете тези думи в момента – което има чувството, че същата тази мечта е възможна и за него“, каза той през октомври 2021 г.

„Искам хората в цялата страна да гледат на Луисвил като на важен и културен град.“, добавя той.

И това чувство не се е променило. Между натоварения си график има едно нещо, което Джак няма да спре да прави: „Да прекарвам часове с моите приятели от детството в моя дом в Кентъки.“

„Миналата седмица бях вкъщи и всяка вечер ходихме в нов ресторант, в който никога не сме ходили. Трудно е да кажа защо ме прави щастлив. Харесва ми да споделям  привилегиите си с тях – по-забавно е да изживеем този живот заедно отколкото сам.”, казва рапъра.

Иначе рапърът от “Like a Blade of Grass” казва, любимото му време е ранната сутрин, в което намира спокойствие.

„Рядко ми се случва да съм буден рано сутрин. Оставам до късно и спя много. Но обичам спокойствието сутринта и усещането, че имам цял ден пред себе си. Да бъда буден преди другите хора е вълнуващо.”, разказва Джак.

Изпълнителят размишляваше, че сега знае повече от всякога какво търси: „Чувствам, че имам все по-малко илюзии относно това, което ме прави щастлив. Наистина знам какво искам и съм дисциплиниран както винаги е било.”

„Жадувам да подобрявам човека и артиста, който съм всеки ден.”, добавя той.