Дуейн Джонсън стана баща на трета дъщеря

Дейн Джонсън-Скалата стана баща за трети път. И то отново на момиче!

Актьорът се похвали с новото попълнение в семейството, споделяйки кадър с малката си принцеса. Той сподели, че малкото момиченце се е появило на бял свят на 23 април и се казва Тиана Джиа Джонсън. 45-годишната екшън звезда пусна умилителна снимка в Instagram, на която е с детето върху гърдите си.

Скалата с разтърсващо признание

Джонсън споделя още, че е присъствал на раждането, което го е впечатлило изключително много. “Тиа Джиа Джонсън пристигна на този свят като природна стихия, а Лорън Хашиян роди като истинска рок звезда. Отгледан съм, заобиколен от силни жени, но след като присъствах на раждането на Тиа, изпитвам все повече уважение към всички майки и жени по света”, написа звездата.

Давам ти думата си, че ще те обичам, защитавам, напътствам и ще те карам да се смееш до края на живота ми. Имам много отговорности в този голям свят, но да бъда твой баща винаги ще бъде най-важното за мен. О, и още нещо… ти ще се возиш с татко си на големия камион”, пише в поста на Скалата, отнасящ се до дъщеря му.

Скалата показа новородената си дъщеря

Това е второ момиченце за Дуейн и Лорън, която го дари с малката Жасмин в края на 2015 г. От първия си бракс Дани Гарсия, актьорът има и 16-годишна дъщеря.