Дуейн Джонсън разкри пола на бъдещото си дете

Дуейн Джонсън-Скалата разкри какъв е пола на бъдещото му бебе.

Актьорът и кеч звезда сподели щастливата новина с кадър в социалната мрежа Instagram. Той обяви, че с приятелката му Лорън Хашиян очакват момиченце.

„Бях отгледан от невероятни и силни жени, така че Вселената се нуждае от още една… Момиченце е! Благодаря ви за невероятната подкрепа и любовта ви. С Лорън сме благословени и развълнувани да споделим тази новина с вас“, пише Скалата под снимка, на която сияе от щастие, прегърнал с ръце корема на любимата си жена.

Това ще е втора дъщеря за Дуейн Джонсън. Той има 14-годишно момиче от брака си с Дани Гарсия, с която и до днес са запазили страхотни отношения и дори работят заедно.

Джонсън разкри, че отново ще става баща през септември. Близки до актьора признаха, че той нямал търпение да стане татко отново.

„Дуейн и Лорън са невероятно щастливи. Те са заедно от 9 години и връзката им е стабилна. Двамата сметнаха, че е време да увеличат семейството си. Братът на Лорън също очаква бебе, така че всички са невероятно развълнувани“, сподели приятел на бъдещите родители.