Дубльорката на Денерис с роля в Game of Thrones

Дубльорката на актрисата Емилия Кларк (в ролята на Денерис) – Роузи Мак в сериала Game of Thrones направи истински фурор сред феновете на сагата.

Чаровната блондинка успя да впечатли всички с красотата и уменията си пред камерата. Ето защо режисьорите решиха да й поверят роля в култовия сериал. Каква ще бъде тя обаче, все още не е ясно.

Те обаче не са единствените, които бяха впечатлени от появата й в сериала. Роузи бързо получи вниманието на много мъжки списания. Но нейната красота бе оценена не само от мъжката част на населението, но и от дамската. Ето защо тя получи много престижни номинации за олицетворението на истинската женска красота.

Освен като актриса, Роузи още се изявява като модел и танцьорка и се радва на голяма популярност.Тя е едва на 18 години, а в профила си в Insatgram е заявила, че ще се пази “девствена до сватбата”. Признаваме, че е малко шокиращо за красавица като нея. Но това определено не спира хилядите й ухажори. Напротив! Те дори са още по-нахъсани да я спечелят!
Захари Бахаров с роля в “Игра на тронове”
Какво трябва да знаете за звездите от “Игра на тронове”!