Дрю Баримор се развежда

Актрисата Дрю Баримор и съпругът й Уил Копелман са новите попълнения в клуба на развеждащите се холивудски звезди. 

41-годишната Дрю и 38-годишният Уил потвърдиха слуховете, че слагат край на брака си. Двамата излязоха с общо изявление пред медиите, което гласи: “За съжаление нашето семейство легално се разпада, но въпреки това не се чувстваме сякаш това ще ни направи по-малко семейство. За някои разводът може и да изглежда като провал, но понякога откриваш красотата в идеята, че животът продължава.”

Уил и Дрю празнуват годишнина от сватбата си

“Нашите деца са нашата вселена и нямаме търпение да изживеем живота си с тях. Те са нашият основен приоритет,” завършва двойката.

Уил и Дрю са женени от 2012 г. и имат две дъщери – Олив (3) и Франки (2). Според Page Six, проблемите в брака им не са отскоро, но са се опитали да поправят нещата в името на децата си. Източник споделя, че между двамата няма лоши чувства, макар отношенията им да са били обтегнати през последните месеци. Двойката отдавна не се е появявала в публичното пространство, а последната им обща снимка в социалните мрежи е от годишнината им през юни 2015 г. Кадърът е публикуван в Instagram профила на Дрю, под който актрисата пише: “Честита годишнина, г-н Копелман! Наздраве за теб! Обичам те и обичам дъщерите ни!”

Снимки: Profimedia