Дрю Баримор без подаръци за дъщерите си за Коледа

В ексклузивно интервю за Entertainment Tonight, Дрю Баримор споделя, че както обикновено няма да купува коледни подаръци за двете си дъщери от последния й брак с Уил Копелман.

„Аз не съм студена или сурова майка“, категорична е актрисата. „Моите момичета получават много неща през цялата година“, добавя още тя.

Оттук произлиза и решението й да промени вида на подаръците към дъщерите си: „Винаги ги взимам с мен на пътувания през празниците“, разкрива Дрю Баримор. „Емоции, места, преживявания: Това е, което искам да им дам. Предпочитам да инвестирам в спомен за цял живот, отколкото в къща за кукли или нещо подобно“, споделя в интервюто американската актриса.

За съжаление, тази „традиция“ бе нарушена по време на пандемията, когато нямаше възможност за пътувания по света, така че тогава се наложи на Дрю да се отбие до магазина за играчки.

Дрю Баримор гледа на света през реалистична призма

„Доволна съм от това, което правя“, завърши тя, допълвайки „Харесва ми да гледам на Коледа и на света през реалистична призма. След десет години вероятно изобщо няма да имаме празници. Струва ми се, че е по-красиво от това да останеш завинаги с едни и същи навици.“

Обяснение, което няма особено логичен смисъл, също като това, свързано със скорошната социална забрана за дъщерите й. „Могат да гледа социалните си мрежи колкото си искат, вярвам им. Но в същото време ги проверявам. Не искам да се притеснявам за тях, а само да се радват на детството си. Искам да са в безопасност и защитени“, обясни Дрю Баримор през септември, разкривайки как в началото се е чувствала неподготвена за ролята на майка.

„Отне ми години, за да придобия увереност в способностите си на майка, но бях наясно с грешките, които не исках да правя“, сподели звездата.

Е, дори без подаръци, сигурни сме, че дъщерите й ще бъдат повече от щастливи с решението, което е взела.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Това е коледната спирала на годината според Дрю Баримор