Дрю Баримор: “Ще се боря със зъби и нокти за семейството”

Как се е променил живота на Дрю Баримор след пътуването до Индия и раждането на дъщеричката й Олив? Виж сега в едно много искрено интервю!

Нейното детство е минало доста бурно, имайки предвид, че е израснала в Холивуд. Следват два разпаднали се брака. Дрю признава, че именно заради преживяната болка цени още повече семейството и обещава пред себе си, че ще се бори за това да го запази стабилно, особено сега след като вече има тримесечна дъщеричка с красивото име Олив.

Дрю е на 37, омъжена за арт консултанта Уил Копълман от миналия юни. В интервю за списание Good Housekeeping, тя разказва за новото си усещане на зрялост и готовност да се отдаде на семейството. И не само това – тя е решена да се бори със зъби и нокти за запазване на семейното щастие.


Дрю със съпруга и дъщеричката на разходка

Интересното е, че лично е изживяла опита на героинята от “Яж, моли се и обичай”, за да разбере какво наистина има значение за нея. Заминава за Индия сама и прекарва една година в уединение, за да обмисли какво иска да промени в живота си.

За пътуването, Дрю споделя:”Бях много уплашена, но с големия риск дойде и голямата награда. Когато бях самотна все се питах къде е човекът за мен и какво ли ме очаква в бъдеще. Но в крайна сметка срещаш подходящия мъж и се чудиш защо е трябвало да се притесняваш толкова много. За мен тази година беше огромна инвестиция в моето щастие. Накара ме да осъзная, че съм готова за нещо ново и различно.”

За Дрю тази година на уединение е било времето, в което тя е изградила у себе си качествата, които сега я правят добра майка и партньорка.


Бебето Олив

По време на бременността Дрю отново е предпочела да си стои предимно вкъщи. Всеки ден е преподреждала гардероба и шкафчетата в дома си. Актрисата признава, че това я е карало да се чувства спокойна.

След раждането на Олив Дрю се чувства по-щастлива от всякога и смята, че майчинството я кара да е по-добър човек с всеки изминал ден. Събужда се сутрин с мисълта как да предизвика усмивка на личицето на Олив и докато прави това, тя самата се усмихва. Както тя казва:“Това определено е различен начин на живот – много по-добър.”