Друга жена разделила Анистън и Теру?

Раздялата на Дженифър Анистън и Джъстин Теру определено успя да изненада всичките им почитатели.

Те излязоха с официално съобщение малко след Свети Валентин и категорично заявиха, че каквото и да се изпише след това са само спекулации. Въпреки това се изписа много за причините, които са сложили край на брака им и повечето твърдения идват от приятелите на Теру.

Близки до актьора разкриват пред Page Six, че той е бил “наистина отегчен от цялата тълпа фенове на Анистън в Холивуд” и че именно той е инициаторът на раздялата. Те допълват, че Джъстин искал да обявят края възможно най-скоро, докато Джен искала да го отложи, за да избегне медийното внимание.

Отсъствието на Теру от рождения й ден обаче предизвика доста клюки – той бе забелязан да се разхожда в Ню Йорк, докато тя прекара празника си с близките си приятелки. “Джен се надяваше, че Джъстин ще бъде дискретен на рождения й ден, така че хората да не се чудят защо той не е с нея, но това не е в стила на Джъстин,” разкрива близък на актьора пред сп. People. “Той искаше да излязат вече с изявлението, за да може да живее живота си.”

Друг момент, заради който Теру искал да ускорят съобщението е, защото искал вече да излиза на партита в арт средите на Ню Йорк и да излезе с 25-годишената фотографка Петра Колинс – нещо, което хич не се нравело на Анистън. Теру и Колинс се познават от миналата година, когато актьорът позира за фотосесия за мъжкия Vogue, а тя е човекът, който я заснема. Очевидно двамата са станали доста близки и това е прераснало в нещо повече от обикновено приятелство.