Дрейк и Риана официално са заедно!

След публичното обяснение в любов, което Дрейк отправи към певицата Риана на видео наградите на MTV, двамата официализираха връзката си.

Слухове за отношенията им има отдавна. И докато всички са нясно, че рапърът е влюбен в Рири, то тя досега все се държеше настрана. Близък на певеца е казвал, че той винаги е бил влюбен в Риана, но тя не иска да се обвързва. Самият Дрейк е наричал Риана “най-голямата си фантазия”.

Самият изпълнител призна на музикалните награди преди ден: “Влюбен съм в Риана от 22-годишен. Тя е един от най-добрите ми приятели. Когато я погледна, въпреки че е по-млада от мен, виждам една жива легенда в нашата индустрия”.

Изглежда обаче двамата са станали още по-близки. След церемонията са неразделни. Освен, че няколко поредни вечери са засичани да излизат заедно на вечеря, а след това да се отправят заедно към хотела си, те прекараха една от вечерите със семейството на Риана. И ако след това, някой е продължил да се чуди какви точно отношенията им, двамата най-сетне показаха, че са заедно… разхождайки се из града, хванати за ръце.