Мая Хоук ще участва в „Do Revenge“

Мая Хоук, дъщерята на Ума Търман и Итън Хоук, е на път да се превърне в икона, точно като родителите си. С успешната си актьорска игра от хитовия сериал „Stranger Things“, бъдещето изглежда светло за младата Мая, която скоро ще участва в „Do Revenge“ на Netflix, чийто трейлър бе пуснат преди часове.

Във филма, Мая играе ролята на Елинор, момиче, което решава да се съюзи с Дреа /Камила Мендес/, най-популярното момиче в училище, за да отмъсти на насилниците, които са я накарали да страда толкова много в гимназията.

За Дреа, целта е бившето й гадже Макс, докато за образа на Хоук, цел е Кариса, съученичка, която е разпространила хомофобски слух за нея, събуждайки много несигурности и травми. Е, Елинор сега е готова да си отмъсти.

„Do Revenge“ пристига в Netflix на 16 септември

Очакваме актьорски състав от най-високо ниво, сред който се отличават и имената на Софи Търнър, Рих Шах, Талия Радър, Джонатан Дейвис, Мая Рефико, Парис Берелк и Алиша Боу, естествено наред с тези на Мендес и Хоук.

Звездата от „Stranger Things“  наскоро участва в „Mainstream“, както и в музикален видеоклип към новия й сингъл „Thérèse“. Следващите й проекти са изключително любопитни. Мая Хоук ще участва в множество филми като „Asteroid City“ на Уес Андерсън, „Maestro“ на Брадли Купър, както и екшън трилъра „The Kill Room“, където актрисата ще играе заедно с майка си Ума Търман и Самюел Л. Джаксън.

Ко-звездата и актриса от „Riverdale“, Камила Мендес, междувременно участва в предстоящия филм „Música“, написан и режисиран от Руди Мануско. Можем да я видим и в „American Sole“, заедно с Bad Bunny и O’Shea Jackson Jr.

Премиерата на „Do Revenge“ е на 16 септември по Netflix. Вижте трейлъра на филма по-долу.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дъщерята на Ума Търман прави своя дебют в музиката