DJ Snake: суперзвездата на платформите на Super Bowl

DJ Snake крие огромни заложби на истински шоумен. Артистът, който вълнува хиляди фенове, се превърна в една от най-големите звезди на световната сцена. Популярността му е толкова голяма, че той бе избран да бъде хедлайнер на Super Bowl (финал на шампионата на NFL), рамо до рамо с Риана.

Познат на всички нас като DJ Snake, William Grigahcine, роден от майка алжирка и баща французин, се стреми да бъде един от най-добрите диджеи в света. От ранна детска възраст той се интересува от музика и работи усилено, за да превърне своята страст в целия си живот.

DJ Snake и мечтата му за световната сцена

Подкрепян и подпомаган от майка си, той спира училище на 17, за да се отдаде изцяло на музиката си. Едновременно с това води радиопрограма и работи в парижки клубове.

През 2012 г. той си поставя крайна цел и си дава два месеца, за да успее. „Ако не успея да постигна всичко, продължавам напред, намирам си работа и ще работя като всички французи, ще пълня хладилника си, ще си плащам наема и музиката ще си остане хоби (…) Ще бъда уикенд артист“, коментира той през май 2022 г. на снимачната площадка на „C à vous“ по France 5. Но неговите жертви не остават напразни.

През 2015 г. парчето му “Turn Down for What” в дует с Lil Jon се превърна в световен феномен за няколко седмици.

Успех, който се затвърждава през 2016 г. с издаването на “Encore”, първият му солов албум, в който откриваме артисти като Травис Скот и Джъстин Бийбър. Три години по-късно “Carte Blanche”, вторият му албум , също се превърна в хит.

Сега DJ Snake е една от най-големите звезди на световната сцена. От Cardi B до Селена Гомес, с „Taki Taki“, който има 2,4 милиарда гледания, през Ozuna и J Balvin (с „Lean on“).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Риана обяви, че е бременна с второто си дете по време на Super Bowl