DJ Мартен: Никога не съм си представял, че бащинството е толкова прекрасно

Лошо момче на външен вид заради многобройните си татуси и бунтарския си начин на обличане, DJ Мартен се оказа добър съпруг и грижовен баща.

“Никога не съм си представял, че бащинството е толкова прекрасно нещо”, споделя Мартен. Неговата половинка Джули разкрива, че майчинството не е толкова романтично, колкото си мислим. “Но когато детето се появи в живота ти, разбираш, че това е най-голямото щастие. Със сигурност си страшно ангажиран, но всяка минута от този опит си струва”, обяснява тя.

Двойката се сдоби с дъщеричка в края на сепрември 2014 година, която кръстиха с името Франки, а сега застава пред екипа на сп. ОК!, за да сподели какво усещането да си родител и защо това е най-ценната награда в живота на човек.

Юнският брой е посветен на децата и родителите. В него освен едно откровено интервю на Мартен и Джули, ще намерите още впечатяващите истории на звездните майки, разказ за пътя на холивудските деца, както и съветите на експертите за по-добър живот на малчуганите. На страниците на изданието, както винаги, място намират и последните бюти и модни тенденции, които ще владеят лятото.