Дивна ще пее отново пред публика

След близо година отсъствие, Дивна е готова отново да излезе на сцената.

Тя ще пее благотворително, твърдят родни медии. Дивна ще подкрепи капмания за набиране на средства за лечение на тежкоболни учители в Русе.

До този момент се говореше, че 21-годишната певица е изпаднала в тежко психическо състояние и повече няма да се изявява пред публика.

През март тя причини тежка катастрофа, в която приятелката й Кристин Илиева пострада жестоко и едва не загуби крака си. Трудното и мъчително възстановяване на Кристин, която е бивше кадже на певеца Кристо, все още продължава.

Заради катастрофата Дивна бе подложена на остри медийни атаки, имаше дори призиви тя да бъде съдена и да излежава присъда в затвор за безразсъдното си шофиране.

Случилото се причинило на изпълнителката тежка депресия и тя не желаела дори да излиза от вкъщи. До този момент тя така и не е коментирала инцидента публично.

Пострадалата Кристин Илиева пък сподели, че е простила на Дивна, но приятелството им вече не е същото.  “Нещата няма начин да не се променят и за двете ни, когато се случи нещо такова. Няма значение на каква възраст си и колко си зрял. Поддържаме някаква връзка. По-скоро нейните родители поддържат връзка с моите родители. Причината е, че имаше моменти, в които не можех да имам връзка с нея. Аз не я съдя, аз съм й простила и съм й го казала”, каза Кристин.