Дивна претърпя инцидент на пътя

Младата изпълнителка Дивна е катастрофирала с автомобила си. Инцидентът се случи преди две дни по пътя Русе-София. Новината е потвърдена и от полицията.

Изпълнителката е пътувала за столицата. При препреварване край с. Българене губи контрол над автомобила, който управлявал , колата напуснала пътната платна и се блъснала в мантинелата.

Дивна се е измъкнала без сериозни наранявания. Тя обаче пътувала с приятелка – моделът Кристин Илиева, която е пострадала доста сериозно. Вследствие на удара, момичето е с тежки фрактури на двата крака и разкъсвания на десния крак.

Дивна показа фантастично тяло

Веднага е извикана пожарната, за да извади пострадалото момиче от колата. Тя е била настанена за лечение в клиника по ортопедия и травматология в Плевен. Първата животоспасяваща  операция е извършена още същия ден, а след това е преместена в столичната Военномедицинска академия, където екип от специалисти продължава да се грижи за нея. Поради тежките фрактури и разкъсванията на единия крак, Кристин е поставена в барокамер. Очаква се пълното й физическо възстановяване да продължи поне година.