Диляна Попова и Асен Блатечки – отново заедно

Диляна Попова и Асен Блатечки са отново заедно. Но дали двойката се е събрала само за снимки, или и зад кадър, ще научим скоро!

Диляна и Асен са заедно на новата корица на “Ева”, научихме снощи от социалната мрежа. В своя профил Диляна публикува видео от снимачния процес, от което ясно личат топлите й отношения с Асен. Ако използваме думата “флирт”, няма да сме далече от истината.

Проектът всъщност промотира новия съвместен филм на Диляна и Асен.

Двамата си партнират в “Останалото е пепел” – история, вдъхновена от истинския живот на банкера Атанас Буров, а действието се развива през 1944-та година, по време на Втората световна война. Сценарият на филма е написан от Александър Томов, а режисьор е Георги Костов.

“Ролята ми е предизвикателство и този филм е много на сърцето ми, защото е в епоха и отразява събития, случили се по времето на Втората световна война. Моята героиня е обучавана от Атанас Буров и е разузнавач в неговите тайни служби. Всъщност тя е ръководител. Аз изчетох доста неща за Буров и той наистина го е правел. Ходел е в гимназии и си е търсел кадри, като предварително е проучвал целия род. И така е наемал хората, които са работили за него”, сподели Диляна в предаването “Събуди се” по Нова преди броени дни.

Popular