Дилън Спраус и Барбара Палвин са сгодени

Дилън Спраус и Барбара Палвин се готвят да сключат брак. 30-годишният американски актьор и 29-годишният унгарски модел са сгодени, според информация на Entertainment Tonight.

„Те показаха годежните си пръстени на най-близките си хора. Толкова са щастливи и все още са много влюбени един в друг. Когато са заедно, те са още по-щастливи от обикновено. Нямат търпение да започнат тази нова глава от живота си“, сподели анонимен източник пред американския таблоид.

В началото на февруари влюбената двойка се появи заедно на филмовия фестивал Mammoth, а на ръката на модела се открои солиден диамант.

Дилън Спраус и Барбара Палвин се срещат от 2018 г.

Всичко започва с няколко съобщения в социалните мрежи на Барбара от страна на Дилън. „Не знам дали ще останеш в Ню Йорк за дълго, но трябва да се видим, ако искаш, разбира се“, бе написал актьорът, преди да й даде номера си.

Ако на супермодела са й отнели шест месеца, за да отговори на въпросното съобщение, то е защото не се е чувствала „добре“ и дълбоко в себе си е знаела, че това може да бъде много „повече от просто флирт“.

Е, след тази дълго чакана среща, дуото е неразделно на всеки следващ червен килим. Всички си спомняме сензацията, която предизвикаха звездите, появявайки се на филмовия фестивал във Венеция миналия септември.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Моделът Барбара Палвин разкрива част от тайните си за ежедневна грим визия

Hero Slider