Дидо: Омекнаха ми коленете, когато Юлия ме целуна за първи път

На корицата на априлския брой на списание ОК! виждаме най-новата светска двойка у нас – вокалиста на D2 Дидо и модела Юлия Кулиш.

Двамата застанаха пред обектива на фотографа Ивомир Пешев и споделиха с изданието подробности около личните си взаимоотношения. „Когато се запознахме, не знаеш що за човек е Юлия, беше просто лъчезарно и добро същество, което ме зареждаше с позитивна енергия. До третата или четвъртата среща не беше идвала у дома, виждахме се само на чайчета и пред хора, основно си говорехме и се държахме за ръка“, споделя Дидо.

Музикантът завърта главата на руската красавица, която казва: „Никога, преди да срещна Деян, не съм се чувствала толкова сигурна, не съм имала такава закрила от мъжа до себе си.“

Пред списанието влюбените разкриват любимите си занимания заедно, както и малките жестове, които ги привличат един в друг.

В броя посветен на града като начин на живот, може да откриете най-актуалните тенденции от улиците на модните столици, интервю с най-темпераментната от клана Кардашиян – Клои, както и най-актуалното от червения килим и бюти сцената.