Диана Любенова се омъжи

Диана Любенова се омъжи за дългогодишната си половинка Лес Уелдън.

Двамата са направили скромна церемония, далеч от медийния шум. Започнати отбелязват, че очевидно актрисата и телевизионна водеща не се притеснява от суеверието, че сватба не се вдига във високосна година и именно сега се е решил на сериозната стъпка, пише в. “Стандарт”.

Диана и Лес имат връзка от над десет години. Двамата имат и 5-годишна дъщеричка на име София. За Лес, Диана разкрива, че е мъжът на живота й. “Не бих искала от живота повече от мъж като Лес. Щастлива съм, разбира ме и ме подкрепя във всичко, което правя, и в най-големите ми лудории. Той е спокоен и уравновесен, аз – нетърпелива и емоционална”, казва Любенова за своята половинка. “Единствен той знае как да ме приземи и укроти, въпреки че е с гореща, южняшка кръв”, категорична е водещата.

Уелдън се слави като един от най-влиятелните кинопродуценти у нас. Именно той води едни от най-големите холивудските звезди в България, които снимат тук. Той има над 30 филма с актьори като Морган Фрийман, Антонио Бандерас, Джон Кюсак, сър Бен Кингсли, Рей Лиота, Мариса Томей, Ерик Робътс, Жан Клод ван Дам и други. Американецът, който вече е на 56, има и още една дъщеря – Хана, на 19 години.

Диана пък се изявява предимно като водеща в bTV, като понякога се снима и във филми.