Диляна Попова е бременна?

След новината, че Диляна Попова и Асен Блатечки вече делят един покрив, се разнесе слух, че двамата чакат дете.

Вестник Монитор написа, че красивата Диляна била бременна в първия триместър. Репортери на вестника научили вестта от сигурен източник, пише в статията.
Топмоделът и Блатечки делят общ покрив от пет месеца, а рожбата им трябва да се появи през есента. Звездата от “Революция Z” е в първия триместър и бременността още не й личи, пише Монитор. 
Диляна е мечта за много мъже, но явно скоро ще свърже съдбата си само с един-единствен избраник – секссимволът Асен Блатечки

ОЩЕ секси снимки на Диляна Попова

Снимки: www.playboy.bg
Това ще е второто дете за Блатечки, който има 14-годишна дъщеря от брака си с Катерина Горанова. Че симпатиите между Диляна и Асен са еволюирали в нещо повече от приятелство, се заговори още през май 2012 г. Тогава екранните партньори в „Стъклен дом” тушираха слуховете за връзката си с официално писмо до медиите. Искрата помежду им пламнала отново миналата есен след завръщането на Попова от Ботсвана, една от снимачните локации на риалитито „Африка: Звездите сигурно са полудели” по bTV. Скоростта, с която ескалирала химията помежду им, накарала Асен да постъпи джентълменски и да бъде максимално откровен със семейството си. „С Диляна съм, обичаме се. Прости ми, Катя!”, е репликата, с която близки до обкръжението му казват, че се е разделил със съпругата си.