Дейвид Бекъм щракна Виктория по бикини

След четири деца, Виктория Бекъм все още има тяло за завиждане. А очевидно нейният съпруг Дейвид Бекъм е повече от горд от този факт.

Бившата футболна звезда сподели кадър на своята съпруга с малката им дъщеричка Харпър. Двете дами са щракнати в гръб, по бански на плажа.

Виктория позира на залез слънце по червени бикини, които очертават перфектното й дупе. Малката Харпър пък е с розов бански и с поглед, вперен в нейната майка. “Мама и аз… Слънчеви момичета”, е написал гордият Дейвид под кадъра.


Известната с перфекционизма си Виктория винаги е спазвала строг режим на хранене. След като смъква излишните килограми в края на 90-те, госпожа Бекъм поддържа слаба фигура с много усилия.
Тя редовно спортува и спазва алкална диета, като е намалила до минимум рафинираните въглехидрати, алкохола и захарта. И очевидно, това е ключът за успеха, тъй като тя успява да поддържа перфектни килограми дори след четири бременности.

В момента фамилията е на почивка на екзотичен остров и се наслаждава на горещото време. Преди дни най-големият син – Бруклин, сподели няколко снимки от неговото „специално време“ с малката Харпър. На кадрите той се разхожда ръка за ръка със своята сестричка на плажа. “Специално време с моята малка сестричка. Обичам те”, пише той под снимката.