Дейвид Бекъм с романтична татуировка, посветена на Виктория

Дейвид Бекъм освен красив и талантлив, се оказа и доста любвеобилен съпруг.

Футболистът засвидетелства за пореден път своята любов към Виктория с татуировка, посветена на нея. Той изписа на дланта си цифрата 99 – годината, в която той и дизайнерката сключиха брак. Бекъм се похвали с новата си придобивка в социалната мрежа Facebook. “99 беше добра година за мен…“, написа под черно-белия кадър той.

Всъщност 1999 година е повече от добра за Дейвид. Той не само се жени за Виктория след двугодишна връзка, но това е и годината, в която двамата стават родители на сина си Бруклин. Футболистът отбелязва и голям успех в спортната си кариера. В знаменития сезон неговият отбор “Манчестър Юнайтед” печели по изключителен начин требъл, а участието на Дейвид в игрите води и до спечелване на купата на Англия и Шампионската лига.

Дейвид и Виктория отбелязаха своята 16-годишнина на 4 юли със сладки съобщения в социалните медии, като той публикува тяхна снимка отпреди години. “Преди 16 години днес беше нашият специален ден. През това време имаме нашите прекрасни деца. Благодаря ти, че ме дари с тези невероятни малчугани. Честит юбилей“, написа тогава футболистът.

В момента двойката има четири деца – Бруклин (16), Ромео (12), Круз (10) и Харпър (4), с които живеят в Лондон и Лос Анджелис.