Децата на Джей Зи като две капки вода?

Макар да отрича, че има син, приликата между извънбрачното дете на Джей Зи и дъщеря му е поразителна.

Попаднахме на снимки на двете бебета, от които да се чудиш кое е момиченцето и кое момченцето. Макар двете да са от различни майки – извънбрачният син е от моделката Шинел Скот, а щерката – от Бионсе, децата очевидно носят един ген.

Това отново разбудни духовете отвъд Океана, след като новината за появата на син излезе точно, когато стана ясно, че Бионсе е бременна. Тогава сп. Star разкри, че Джей Зи имал 9-годишен син и това било доказано и чрез ДНК тест. Бащата на тогавашното гадже на моделката Джералд Андрюс даже споделил пред списанието: „Когато момчето се роди, помислихме, че е на моя син Малик. След това направихме ДНК тест и се оказа, че е на Джей Зи“.

Джей Зи обаче се изръсил с над 1 милион долара, за да не се разтръбява новината за бебето. Той дори купил на Шинел къща в Тринидад. Малко след това обаче Андрюс се отмята от думите си. „Познавам Шинел, не съм говорил с нея или със сина ми никога за бащинството на момчето. Тя беше леко дръпната и асоциална. Историята с ДНК теста е доста стара. Но не мога да твърдя със сигурност дали е истина или не. И къщата не е купена от Джей Зи, а е платена от настоящия й съпруг”, обяснява той.

Бионсе с Блу Айви
Скандалът не свършва дотук. Връзката на Джей Зи и моделът става факт, докато рапърът е в началото на любовната си връзка с Бионсе. Докато певицата бе бременна пък непрекъснато се спекулираше, че тя всъщност не носи бебето на рапъра, а е с изкуствен корем. Според клюката, двамата са били платили на сурогатна майка, която да износи детето им.

Каква е истината – само можем да гадаем. Едно обаче е ясно – двете деца си приличат като две капки вода.

Гуен Стефани е бременна отново

Скарлет Йохансон – сгодена за Ромейн Дориак?
Роузи на гости при Стейтъм в България