Деси Добрева разкрива живота си зад граница

В новия брой на сп. Grazia чаровната изпълнителка Деси Добрева говори за музиката, без която не може, и особеностите на живота зад граница.

“У дома е там, където са близките и приятелите ми – а това може да е по целия свят. Аз съм космополитно мислещ човек и съм отворена към света”, споделя певицата, която краси корицата на априлския брой.

През април екипът на изданието ще ви поведе също на вълнуващо пътуване из най-актуалните тенденции в света на модата… с подбраните 5 култови тренда от модните подиуми за сезон пролет/лято 2016, с няколко уникални сесии, между които ексклузивната “Нови Ро(к)ли” на френския фотограф Jean Baptiste Fort.

Grazia-април гостува и в Холивуд, тъй като представя един вълнуващ разговор с горещия австралиец Крис Хемсуърт, чийто нов проект – „Ловецът: Ледената война“, предстои да гледаме скоро в салоните… Присъствието на световни звезди се допълва и от модела Шарлот Фрий, която блесна в изящна колаборация с модния гигант Chanel.

И тъй като през пролетта стартираме възстановителни процедури от всякакъв вид, грижата за косите попадна във фокуса на вниманието на екипа на изданието. Не пропускайте специалната ни тема „Красотата в сантиметри“, която ще ви покаже формулата на успеха, когато търсите здравословен блясък и обем за тях.

Всичко това и още, търсете в новия брой на сп. Grazia!