Ден след обявяването на смъртта й актрисата, Таня Робъртс, е починала

От TMZ разкриха, че въпреки първоначалната новина за смъртта на актрисата в неделя, тя е била жива до вчера.

Обновено: В неделя Таня Робъртс бе обявена за мъртва и прессъобщение до медиите бе разпространено от нейния представител. Вчера отново от него, Майк Пингел, разбрахме, че новината е била невярна и Робъртс е била в тежко състояние, но жива. Само няколко часа след това, за съжаление, е настъпила официалната й смърт.

65-годишната актриса до последно се е борила за живота си, но причината за смъртта продължава да бъде неизвестна за медиите.

Тя постъпва в болницата на 24 декември, след като е припаднала в дома си непосредствено след обичайната си разходка с кучетата.

Според TMZ, които първо споделиха новината за смъртта й в неделя, тогава Майк Пингел е разбрал, че Таня е починала от партньора й, Ланс. По разказа на Пингел той е забрал Ланс от болницата, след като той е видял как половинката му затваря очи пред него и помислил, че Робъртс е починала.

Родената през 1955 година в Ню Йорк актриса е позната с ролите си в “Шийна”, “Изглед към долината на смъртта”, “Шеметни години”, “Ангелите на Чарли” и още известни заглавия.