Деми Мур: Изгубих два зъба заради стрес

Деми Мур направи шокиращо разкритие пред водещия Джими Кимел. Красивата актриса има проблеми със здравословното си състояние и това се отразява и на външния й вид.

Комедиантът остана безмълвен в мига, в който актрисата му показа своя снимка, на която е без преден зъб. “Паднаха ми предните два зъба. Иска ми се да кажа, че причината е каране на скейтборд или нещо друго яко, но е важно да обясня това, защото е един от най-големите убийци в световен мащаб след сърдечните болести в Америка. А именно стресът. Зъбите ми паднаха от стрес. Но исках да съм готова за днес, исках зъбите ми да са на мястото си, когато ти гостувам”, сподели Деми.

54-годишната звезда сподели, че дъщерите й много се забавлявали с беззъбата ѝ визия. “Те обожаваха да ме гледат без зъби и повтаряха, че така изглеждам по-уязвима, по-човешки”, сподели актрисата, добавяйки, че зъбите й са паднали наскоро.

“Когато паднаха, много се притесних. Слава Богу за модерните технологии в стоматологията. Хората често се оплакват, когато посещават зъболекаря си, но аз мисля, че може да е много забавно”, каза още Мур.