Деми Ловато проговори след свръхдозата

Деми Ловато, която в края на миналия месец бе приета по спешност в болница след свръхдоза хероин, заяви, че ще продължава да се бори със зависимостта си.

25-годишната певица публикува в Instagram първото си официално съобщение след инцидента. В него тя моли феновете си за време да се справи с порока и благодари на Бог за това, че е останала жива и в добро състояние.

Здравето на Деми Ловато се влоши

“Винаги съм била откровена за опита си със зависимостите. Това, което научих, е, че тази болест не изчезва и не избледнява с течение на времето. Тя е нещо, с което трябва да продължа да се боря, и все още не съм успяла”, пише Ловато в профила си в Instagram.

Тя се обръща към феновете, семейството, екипа си и лекарите в болница “Сидърс Синай”, които са спасили живота й.

Бившият на Деми Ловато я посети в болницата

“Без тях днес нямаше да съм тук и да имам възможността да пиша това писмо. Сега имам нужда от време за възстановяване и фокусиране върху изчистването ми, върху пътя към възстановяването. Любовта, която ми показахте, никога няма да бъде забравена. Нямам търпение да дойде денят, в който ще мога да кажа “Успях да изляза от другата страна”. Ще продължа да се боря”, завършва писмото на певицата.

Деми Ловато в болница след свръхдоза хероин

Деми винаги е била открита относно проблемите си с наркотиците, към които посяга едва на 17-годишна възраст. Тя неведнъж е влизала в клиника, като в последните шест години успя да не докосва никакви опиати. Допреди месеци, когато отново е посегнала към дрогата. Близките й се опитали да й помогнат, но тя категорично отказвала професионална помощ.