Деми Ловато: Напълнях, но съм щастлива

Деми Ловато разкри, че вече е спряла да спазва изтощителни режими и това се е отразило на фигурата й с няколко килограма отгоре, но пък най-сетне се чувства щастлива.

Певицата говори откровено за здравословните проблеми, с които се е борила години наред  и призовава феновете си да бъдат щастливи като спрат с диетите. “Всеки ден се боря. Понякога се чувствам добре, понякога зле. Спрях диетите и качих килограми, което ми причини много неудобства, но в същото време се чувствам по-щастлива, защото не ограничавам консумацията на определени храни”, казва Деми пред сп. People. Тя се кълне, че спирайки диетите, се е отървала от стреса.

“Смятам, че обществото по някакъв начин е приклещено в културата на диетуването. Всяка реклама по телевизията е свързана с хапчета за отслабване, фитнес екипировка или е ориентирана изцяло към храната.”

Дълги години певицата се бори с хранителни разстройства.  Тя често е била подлагана на тормоз от своите съученици и е наричана “дебела”, за което многократно се е самонаранявала като реже китките си. Ловато дори заболява от анорексия и в някакъв период от живота си теглото й достига до едва 38 килограма.

Днес Ловато се старае да хапва, каквото пожелае, но в умерени граници и споделя, че залага на спорта, за да се чувства здрава и щастлива. В последните две години тя практикува бразилското жиу-жицу и именно на него се дължи добрата й форма.